GETTING MY VERIFICARE ISTORIC AUTO TO WORK

Getting My verificare istoric auto To Work

Getting My verificare istoric auto To Work

Blog Article

Acest cod este gravat pe diferite parti ale caroseriei masinii si poate fi gasit in mai multe locuri, cum ar fi in bord, pe sasiu, pe usile masinii sau pe etichetele de inregistrare si asigurare.

Peste ninety% din masinile second-hand comercializate in Romania nu au fost verificate - analiza autoDNA.ro

Dacă toate criteriile sunt introduse corect, va apărea imaginea și descrierea autoturismului căutat.

Ne tot extindem plaja de surse de date – fiecare sursă nouă înseamnă potențial mai ridicat să economisim banii utilizatorilor noștri.

Daca te pregatesti insa sa achizitionezi o masina si suma de bani pe care urmeaza sa o dai e una importanta, atunci iti recomand sa comanzi un raport platit pentru a vedea exact starea vehiculului in ceea ce priveste numarul KM reali si alte estimari importante.

, precum si daca oglinzile sunt incalzite si pliabile, daca masina are incalzire parbriz fata și spate, cate air bag-uri are si chiar daca geamurile sunt electrice. Nu uita de further optiunile aparent neimportante, cum ar fi tipul de sisteme de navigatie și audio. Daca acestea sunt deteriorate ca urmare a unui accident, vor fi cel mai probabil inlocuite cu piese neoriginale sau la mana a doua luate de la un product diferit si vor avea specificatii diferite.

Asadar, in unele cazuri este posibil sa faci o verificare istoric auto gratis cu mai multe informatii orice astfel de aplicatie on-line. Poti vizualiza informatii esentiale despre istoricul si starea vehiculului.

De asemenea, poti afla daca a fost respectat programul de revizii si intretinere al masinii, lucru ce poate influenta durabilitatea si performanta acesteia.

Inovăm, construim unelte și introducem funcții noi frequent ca să-ți aducem la ușă lumea datelor automobilistice.

kilometrajul dat înapoi este cea mai frecventă înșelătorie la vânzarea autoturismelor second hand

Aceste detalii te vor ajuta sa te asiguri ca masina pe care intentionezi sa o cumperi corespunde in totalitate cu ceea ce vinde vanzatorul.

two. Verificare kilometraj authentic: Multe masini au kilometrajul dat inapoi, ceea ce poate indica o posibila manipulare a acestuia. Raportul verifica daca kilometrajul masinii este autentic, oferindu-ti incredere in informatiile legate de uzura vehiculului.

Pentru a beneficia de serviciul de verificare istoric auto, poti apela si la platforma carvertical.com. Cu ajutorul acestei platforme, vei avea acces la un raport detaliat si actualizat despre istoricul vehiculului treatment te intereseaza.

Datele produce pe acest site sunt activităţile derulate la RAR şi numărul de kilometri înregistraţi în bordul maşinii (kilometri regăsiţi în baza de day a RAR sau a staţiilor ITP autorizate), existenţa/valabilitatea cărţii de identitate a vehiculului, câteva day tehnice şi de identificare, gradul de poluare, valabilitatea ITP.

Report this page